Мис Плеймейт 2012 мина под венчило

силвияМис Плеймейт 2012 Силвия Бахати  се омъжи на пищна церемония.  Тя игра ролята си известно време, но достанцирано и не се забърка в нито един скандал.

Медиите бяха в пълно отчаяние, защото не можеха да й припишат нито една аватнтюра и нито едно голо парти, даже и афера с треторазрядан футболист. Тя остана вярна на приятеля си Иван Ангелов, а миналата година  напусна България  и отиде да  живее с него в Лондон. Най-вероятно двамата  ще продължат да живеят там и след сватбата, тъй като младоженецът има бизнес на Острова.

Още като спечели титлата, Силвия категорично настоя да бъде гледана по друг начин и че напълно се разграничава от предшественичките си, носителки на титлата „Плеймейт”.  Аз просто гледам на това като на една титла, на една победа и нищо повече. Не смятам да я осребрявам, не смятам да заработвам с нея, просто съм я спечелила за самочувствие и нищо повече. Тя каза още, че не прилича на Златките и на Николета и няма смисъл да я сравняват или съпоставят с тях. До този момент тя  с поведението си окончателно  потвърди думите си.

Явно има и плеймейтки, за които любовта и семейството са по-важни от перченето по подиумите, позирането по списанията и смяната на любовници като носни кърпички.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/fGmfyfPsUHw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *