Куката в тройка със Силвия Бахати и Снежана

0

Звездното трио си направило и порно филм

Куката и Снежана Макавеева
Куката и Снежана Макавеева

Напук на всички слухове за раздяла между Мариан Вълев – Куката и изгората му Снежана Макавеева, двамата все още са гаджета и нямат никакво намерение да късат. Запознати обаче издават, че връзката им е доста нетрадиционна за разбиранията на средностатистическия българин и секс забежките им непрекъснато шокират обществото.

Близък приятел на звездната двойка разкри сензационно, че невъздържаната Снежана изпитва слабост не само към расови мъжаги, но и към красиви представителки на собствения си пол. Това е и причината често да я засичат в опасна близост с други разкрепостени хубавици, които завлича в леглото на Мариан.

Силвия Бахати
Силвия Бахати

Точно такъв е и случаят с последната известна дама, която бе забелязана да се гушка с Куката – Силвия Бахати. Блондинката всъщност не е официално гадже на Мариан Вълев, каквито слухове тръгнаха малко преди празниците, а поредното секси парче привлечено от него и Снежана за гореща секс тройка.

Информацията става още по – пикантна от разкритието, че Куката, Снежана Макавеева и Силвия не само захвърлили всички задръжки, но дори си направили и кратко порно филмче, което младата актриса с гордост показала на няколко свои приятелки. За никого не е тайна, че участието в горещи секс сцени е едно от любимите хобита на красавицата, а напоследък успяла да запали и доста по – възрастния от нея Мариан.

Ето тук започнаха заварката между Куката и Бахати:

http://www.youtube.com/watch?v=fGmfyfPsUHw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *