ЗАЩО ОБАМА ЩЕ Е ПОСЛЕДНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ?! И Какво ще стане с Доналд Тръмп?! Истината ще ви Разтърси! Виж Тук:

Отиващият си президент на Съединените щати Барак Обама вчера е подписал указ, с който потвърждава старите и налага нови санкции срещу Руската федерация.

Новите санкции са свързани с кибервойната, която от 4 години насам неолибералните войнолюбци в Конгреса на САЩ се опитват да разпалят срещу Русия. Хилари Клинтън и нейните „демократи“ обвиниха Русия в хакерски манипулации на изборните резултати за президент в САЩ. Тези обвинения не бяха подкрепени с абсолютно никакви доказателства.

Но това изобщо не попречи на „демократите“ да повтарят до изнемога, че руски хакери са прониквали в американски държавни сайтове. По тази „причина“ новите санкции са срещу членове на руската Федерална служба за безопасност, която уж контролирала въпросните хакерски атаки.

Тези крайни мерки се видяха недостатъчни на американските ястреби  и вчера те най-нагло и без всякаква причина изгониха 35 руски дипломати от Съединените щати.

Русия и светът посрещат  последните гърчове на напълно провалилата се „партия на войната“  с присмех и съжаление. Защото такова детинско сърдене и злоба съвсем не подхождат на страната, която се представя   за „флагман на демокрацията“ и „стожер на  мира“ на планетата.

Обама и сие, обаче,  провалиха не само себе си. Те повлякоха към дъното и своята страна. Ако бащите-основатели на САЩ, бяха живи, щяха да осъдят Барак по бързата процедура. Но „бащите“ ги няма, а лудите им „деца“ беснеят като за последно.

И точно този невъобразим бяс издава пълната безпомощност на „кучетата на войната“. Лошото е, че техният крах се превърна и в крах на цялата държава. САЩ банкрутираха икономически. И сега Тръмп ще има непосилната задача да се опита да възстановява от руините държавата и да слепва останките й.

Тук е мястото да припомним пророческите думи на великата българска ясновидка Ванга. Още през 60-те години на миналия век, тя каза, че през 2009 ще дойде „черният човек“ който ще върне Америка назад и ще стане последния президент на САЩ.

Ще отбележим само, че Ванга никога не е говорила с конкретни имена. Нейните видения бяха повече метафори и предупреждения, а не предсказания, които трябва да се изпълнят точ в точ. И сега сме свидетели как за пореден път предсказанията на българската пророчица се сбъдват, но не в техния плосък, конкретен смисъл, който ние виждаме най-напред. И веднага се хващаме само за конкретното и започваме да се чудим как Барак Обама ще стане последния президент. И какво тогава предстои да се случи с новоизбрания президент Доналд Тръмп?

Дори сериозни политически анализатори опитаха да обяснят това пророчество на Баба Ванга, като изписаха тонове мастило как Хилари ще се разболее, пък Обама ще поеме цялата власт в ръцете си и няма да насрочи дата за избори и т.н. И така ще стане „последния президент“.

Разбира се нищо от това не е станало и няма да стане. Защото пак повтарям, думите на нашата Ванга са метафори. Те имат по-дълбок вътрешен смисъл, до който ние трябва да се доберем.

Барак Обама наистина върна Америка назад. И не само в смисъл, че по негово време страната изпадна в най-голямата икономическа криза от „великата депресия“ насам.

Нещо повече: Обама и ястребите на войната подкараха САЩ, НАТО и Европа към зловеща и гибелна конфронтация с Русия. Може би те си даваха сметка, че конфликтът с една от двете най-мощни ядрени държави в света – Русия, със сигурност ще бъде последен и за Америка, и за света. Но въпреки това продължаваха да придвижват войски и оръжия към границите на Руския Колос.

Ужасът и потресението, което светът преживя от това огромно, почти крайно нажежаване на военните страсти, се превърна в своего рода катарзис. И затова народите започнаха да избират, и ще продължат да избират за свои лидери хора, които искат мир и сътрудничество с Русия. И вълна от русофилия заля целия свят.

В този смисъл Обама е последният президент на САЩ, който ще управлява Америка и в същото време ще я тласка към война с Русия.

Нещо повече. „Черният човек“ ще бъде последният президент на САЩ, който ще иска Америка да владее и командва всички народи. И да бъде световен повелител и жандарм.

И това ще стане, не защото щатските „елити“ са станали по-умни. Ще се случи по простата причина, че Народът на САЩ и Народите на земята го поискаха. Безапелационно. И императивно.

А, знае се, че ГЛАСЪТ НАРОДЕН Е ГЛАС БОЖИЙ! Срещу него не успяха да се противопоставят дори огромните многотрилионни американски Мега Корпорации и грамадните уолстрийтовски Мега Банки. Видяхме техният ТОТАЛЕН КРАХ на изборите за президент в САЩ.

Те загубиха, защото се смятаха за непобедими. Рухнаха, както рухват всички империи.

Защото идва ВЕКЪТ на социалната демокрация. Или на демократическия социализъм. В световен мащаб. И задълго. Понеже Народите го искат. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Тръмп е голяма загадка. Той е за мир с Русия. Но, каква е целта? Казват, че е против най-голямата върхушка от милиардери, билдербергите, а самият той е милиардер. Той е против цели нации и раси, което го прави фашист, но не демократ. Той казва, че ще намали данъците на богатите за да се инвестират парите в бизнеси. Това е противно на всяка логика. Бизнесите са във възход, когато населението има достатъчно пари да изкупува продуктите и услугите на тези бизнеси. А, това става когато, бизнесмените като него се облагат с големи данъци и по-голямата част от тези пари отиват за бедните които купуват стоките и по този начин подържат бизнесите.

  2. Мисля, че Ванга по-скоро казва, че Обама ще е първия и последния ЧЕРЕН президент на Щатите. Дай боже! Цялата държавна и ощинска власт в Америка е в ръцете на черните, а на тях не им пука за света, защото те са нагли и тъпи и не виждат по-далече от границите на САЩ.

  3. Властта на Америка и на целия западен свят е в ръцете на билдербергите. Обама както всички президенти е техен подчинен и присъства редовно на техните събирания.

  4. Дано пророчеството на Ванга за последният президент на Америка, или за края на Америка не се сбъдне, защото това ще означава и края на света, което като че ли наближава.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *