Гери-Никол си купи…гримьора на Лили Иванова! Виж Тук:

Скандалната 18-годишна певица ГериНикол не се спира пред нищо. Каквото пожелае, го получава.

Лолитката дори отмъкнала дългогодишния гримьор на Лили Иванова –  Кирил Чалъков. Старлетката не се посвенила да му предложи двоен хонорар, за да прави макиажа й за сценичните й изяви. Гери- Никол харесвала работата му и не давала на друг да я докосне.

Изстреляната от Криско в класациите варненка даже настоявала Чалъков да й е под ръка, винаги когато й потрябва, като дори понякога го викала в последния момент. Малката дива го примамвала с тлъсти пачки и ласкателства, тъй като парите не са проблем за нея. Мама и тате  имат достатъчно, за да й купят най-доброто.

Гримьорът обслужва не само певици, но и вип дами, и е доста зает. Той единствен ходи в покоите на Лили Иванова, за да я подготвя за концертите й.

Гери обаче имала нахалството да каже, че Лили вече си е изпяла песента и млади момичета като нея имат предимство на сцената. „Аз съм по-добра от нея“, тропала с крак притежателката на „голямата дупара“ и примамвала гримьора с пари и чар.

Засега обаче Чалъков не се оставя да бъде купен и държи да обслужва всичките си клиентки.

Момата от Варна обаче му се цупела, правела фасони и даже го заплашвала, че ще го смени.
Но все още го ползва, когато й хрумне, а през лятото му изпратила кола и шофьор, който да го докара от  София до Варна, за да я  гримира за 18-ия й рожден ден и да се изфука пред всички приятелки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *