Барак Обама се развежда?

0

Белият дом е пред криза, напомняща времето на Бил Клинтън. Първото семейство на Америка се готви за развод. Таблоидът „Нешънъл Инкуайърър“ разкри, че най-личната двойка на Щатите Мишел и Барак Обама са в обтегнати отношения и планират да разтрогнат брака си веднага след изтичането на президентския мандат.

Президентът със съпругата си Мишел
Президентът със съпругата си Мишел

Според изданието Обама не за пръв път имат семейни проблеми. Преди няколко години на пазара излезе биографичен роман, посветен на тях, в който се споменава, че през 2000 г. двойката е била в криза и Мишел дори е подала документи за разтрогване на брака.

Мишел и Барак Обама бяха пред раздяла и през 2000-ата
Мишел и Барак Обама бяха пред раздяла и през 2000-ата

Впоследствие първата дама се отказва заради децата, които по това време са съвсем малки и имат нужда от баща си. В следващите години кризата в семейния живот е овладяна и Обама отново стават семейство за пример. До миналата година…

След като Барак бе преизбран за президент на САЩ, за втори път се заговори, че между него и съпругата му е зейнала пропаст. Мнозина от близките на президентската фамилия обвиниха за това прекомерно запълнения с ангажименти график на държавния глава. В него нямало почти никакво време за съпругата и децата му, които свикнали да го виждат само по празниците. Освен това Обама непрекъснато пътувал в командировки със засукани секретарки от кабинета, което засилвало спекулациите, че кръшка от семейното ложе.

От няколко месеца обаче леглото на президентшата е недостъпна територия за държавния глава. Според клюкари в Белия дом Мишел и Барак спят в отделни стаи и се засичат само на вечеря, за да спазват добрия тон. Децата им не подозирали нищо и съпрузите се надявали това да остане така поне още две години, когато ще могат да финализират развода си.

В началото на декември слуховете за наближаващия край на брака на Обама получиха още едно потвърждение. Това стана по време на поклонението в памет на южноафриканския лидер Нелсън Мандела. Тогава Барак Обама бе хванат да флиртува доста отривисто с министър-председателката на Дания Хеле Торнинг-Шмит, докато до него седеше съпругата му.

„Поведението му бе забелязано от всички и Мишел се почувства много унизена. Това я накара да осъзнае, че с брака им е приключено напълно и вече няма никакви изгледи за неговото спасяване“, твърди източник от обкръжението на първото семейство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *