Крисия пее на Коледа в Москва, поканена е от руското правителство

Крисия КироровКрисия  ще посрещне Рождество Христово в Русия, похвали се баща й  Марин Тодоров.

По време на участието й в  „Детска нова вълна“ в Крим  Крисия и цялото й семейството  били поканени да присъстват на Коледните тържествата в Москва, които са много красиви и много пищни, а улиците приличат на снежна приказка.

„Руската публика прие невероятно добре дъщеря ми, всички станаха на крака и я аплодираха дълго, не я пускаха от сцената. После  веднага се появиха различни предложения за нейни изяви в страната на различни събития и конкурси. Най-сериозната покана, на която просто не можехме да откажем, дойде от Кремъл, от правителството на Русия.  Крисия бе поканена да пее на тържествения концерт  за Коледа, а такива покани получават малко хора в света“ , обясни баща й.

Приятно е, че канят цялото семейство да присъства, а не само един придружител и се поемат разходите по самолетните билети и настаняването. Все още не знаем колко дни ще останем там, но всичките ми дъщери са въодушевени и искат да видят Москва.

Ще се видим и с Филип Киркоров, който много хареса Крисия и й предрече голямо бъдеще, допълни Тодоров.
Руски продуценти пък са изявили желание да напишат песен специално за Крисия, която да пускат редовно по местните музикални телевизии. За този проект обаче трябвало да има одобрение и от българска страна.

Дали ще има одобрение, или отново ще я обявят за предателка, предстои да видим, но второто е по-вероятно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *