Жените в Брадъра минаха в атака: Силвия налази Цветелин, Катя- бармана Пламен

Силвия цициДокато мъжете, или по-точно така наречените мъже в Брадъра си ги мерят кой е по-мъжкар, жените решиха да вземат властта с нежна сила.

В мига, в който бизнесменът Цветелин се разпали да доказва някоя своя теза, топлес танцьорката Силвия Юрукова, която неизменно стои до него, пуска крака си върху бедрото му и започва да го гали. В същото време с ръка масажира областта около гърдите му с доста еротични движения. Мачото внезапно се кротва като агънце, забравя си аргументите и спира да крещи. Дори притваря сладострастно очи.

Там положението е ясно. Бизнесменът заяви, че има пари и дори е плащал 3000 евро за една вечеря. Силвия пък се снима топлес от години и не крие, че обожава богатите мъже и прекарва вечер или две с тях за пари. На мен ми трябват по 350 лева на ден, за да поддържам стандарта си. От голи снимки се печели малко и затова си набавям останалите средства по друг начин. Срамна работа няма, каза тя.

Внезапно обаче срамежливата бижутерка Катя и барманът – кибритлия Пламен все по-често се усамотяват край кокошките или в дъното на двора. Двамата си разказват житейските несгоди, а Пламен я докарва до сълзи, когато обяснява как бил принуден да напусне дома си заради майка си, която е алкохоличка и се отнасяла безчувствено и грозно с него. Двамата дори се държат за ръка, а в този момент Къщата най-после утихва.

Пламен и Цветелин крещят най-много и когато са заети с женичките, които ги ухажват, настъпва крехка тишина,  огласявана само от фитнес-инстуктора Богданов, който пък призна, че заработвал и като жиголо.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *