Слави продаде дома, който беше построил за Мартина

Слави и Мартина3Слави Трифонов явно още не може да прежали предателството на последната си голяма любов – балерината  Мартина.

Въпреки че двамата са разделени от миналата есен, той не можел  да се отърси от шока и депресията, че е загубил жената, с която е смятал да създаде най-после семейство и да има и дете.

Той непрекъснато се  опитвал да дави мъката си в работа, товарел се с различни задачи, започвал нови проекти, за да няма време да мисли, но вечер, сам в спалнята, отново се самосъжалявал и страдал.

Хората на Трифонов смятат, че едва ли някоя жена скоро ще успее  да върне радостта от живота  на Слави, който е станал още по-затворен и още по-прикрит и  предпазлив отколкото беше.

Внезапно шоуменът решил да заличи всякакви спомени от любимата си и дори да се раздели с огромните жилища, които строеше, за да живеят заедно и да отглеждат децата си в тях. Още преди две години, той бе дал на балерината карт бланш  да избира проектите за именията и обзавеждането им, както и да надзирава строителите и да бъде направено всичко по нейно желание. За целта той й дал купища пари да ги вложи в бъдещите им любовни гнезда. В момента обаче е обявил и двете гнезда за продажба, за да не му напомнят за нея.

Едното беше  огромен парцел и палат в строеж в „Драгалевци”, който в момента се оценява на няколко милиона.  До момента имотът все още не е продаден, но строителството е спряно напълно.

Същата съдба чака  и другия палат на Слави. Той е намира край село Кладница, близо до популярния затворен комплекс „Делта хил”, в който живеят само от лъв нагоре. Преди година шоуменът  купи земя там и планираше да строи лятна вила на няколко етажа с огромен двор.

И това строителство замря и имотът в строеж е обявен за продажба. Заради любовната мъка по Мартина, шоуменът се е отказал от строителството и отново живее сам  в ергенския апартамент на бул. „България”. А тъгата не стихва…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ha ha skrit, kompleksiran selski pederast..
    Taka ti se pada, pleshiv seljanin..Shte umresh samo kato kuche mama ti mrasna!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *