Мъка! Райна тръгна по врачки да ги пита защо няма мъж

Райна голямаКрути  мерки за справяне с  личния си живот предприе фолкаджийката Райна

От известно време насам Пилето е предприела таен воаяж по домовете на знайни и незнайни врачки да ги пита докога ще е сама и кога ще си намери истински мъж.

Иначе напомпаната със самочувствие певица не спира да говори в интервютата си, че е много трудно да си успяла и известна жена в днешно време. Истинските мъже били малко и вече заети, те се  плашели  от твърдия й македонски  характер и малко можели да се мерят финансово с нея и да се чувстват независими. . Другите мъже пък били „комплексари или кърлежи, които били готови да легнат на гърба на всяка известната жена и да стоят там впити години наред.

Самотата принудила  Райна да почука на вратите  на няколко ясновидки. Тя е в потрес, че след последната й сериозна връзка с колегата си Константин, е все още сама, а той отдавна се радва на жена, дъщеря и даже чака второ бебе.

Певицата си внушила, че има направена магия. Тя не можела по друг начин да си обясни как така е известна, богата и красива, а в същото време  нещастна и самотна. Райна даже смятала, ч магията е дело на нейни колежки от  „Пайнер” и те я обгръщали с негативна енергия..

Само за няколко  седмици Райна обиколила „кабинетите“ на цели четири ясновидки. До една жените успокоявали певицата, че не й е направен магия, не й е отредено да остане  сама, но условието е едно. Да не гледа в небето за принцове на летящи килимчета, а да се огледа около себе си, където има достатъчно нормални и силни мъже, но тя не ги забелязва.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *