Шок! Никита била мъж, превърнат със скалпел в жена

Никита банскиНова конспиративна теория се зароди в Биг Брадър. Разяждани едновременно от скука, злоба и желание за мъст, част от съквартирантите решиха, че Никита е маскиран мъж.

Идеята подхвърли изгонената вече юристка Николина, а кукичката беше захапана от цялата групичка на Киро. Докато вечеряхме, изведнъж вдигнах очи и хапката ми приседна. Профилът й беше мъжки! – каза Николина. Ами да – как не се сетих – косата й е присадена, плясна се по челото Киро. И си е татуирала врата, за да не се заглеждаме в адамовата ябълка. И челюстта й е издадена напред, като на мъж, припя Богданов.

Катя пък наля още масло в огъня, като разказа целия сценарий на филма „Никита“, който удивително съвпадна с биографията на татуираната брадърка. Че как тогава си е родила детето – зачуди се Богданов. А ти откъде знаеш, че наистина има дете, срязаха го мацките.

А таковата…нали – дали си е отрязал, продължи да се чуди Богданов. Никога не се е събличала по бански. Обаче пък гласът й е женски. От хормоните, които пие е, обясниха му пак мацките.

Възбудата от откритието им стигна дотам, че след няколко чаши алкохол по време на тропическото парти, Киро открито нападна Никита и я попита директно мъж ли е. Тя зяпна и започна да обяснява какво има по лицето, но друга операция не си е правила. Пияната групичка обаче не миряса, докато не я накара да си вдигне полата и добре да огледа бикините й дали в тях не се крие мъжки член.

Вие не сте добре, установи очевидното татуираната дама. Жена съм, но вие не сте хората, на които да го доказвам. И се фръцна обидено.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *