Шок! Мъж се самозапали пред Президентството! Приветства новото правителство!

самозапалване пред президенствотоМъж се самозапали до фонтана пред президентството. Това е Димитър Димитров на видима възраст между 35 – 40 години.

Той стоял безмълвно пред президентството. Според свидетелка нито издигал лозунги, нито протестирал за нещо. Внезапно пред очите на жената той запалил запалка и избухнал в пламъци. Те били около три метра. От охраната на президента веднага се спуснали мъже и започнали да го гасят с пожарогасители. самозапалванеТе успели да потушат огъня на живата факла и да предотвратят тежко изгаряне на всички дрехи, съответно и на тялото. Лицето и ръцете му са тежко обгорени. През цялото време той мълчал и се гърчел в болки, но не обяснил на никого защо се пали и защо точно на това място.

Докато пристигне линейката тълпа гледала гърчещия се на земята мъж, но никой не можел да помогне с нищо. Повечето хора обаче поглеждали какво се е случило и отминавали. Засега не са ясни мотивите на мъжа. Не е изяснено това с протестите ли е свързано, с назначаването на новото правителство, или има лични мотиви. Мъжът е взет с линейка и откаран в Пирогов. Състоянието му е тежко, въпреки навременното потушаване на пламъците. Когато той е контактен, ще каже причините, подтикнали го към този акт и ад. Това е четвъртият случай на самозапалване от началото на протестите в България

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Някой ще ми каже ли какво прави Ваня Велева в НАП – Ямбол. Това е най-тъпата и миризлива курва на града, която прави кариера като прави свирки и си предлага гъза на началници и властимащи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *