Жалка картинка! Трима мастити от ГЕРБ режат лентата на… саниран блок

Лиляна лентаЧе ГЕРБ са майстори на рязането на лентички и това за тях се е превърнало в партиен спорт, вече го знаят и децата.

Че масово щракат ножици за две нови люлки или закърпени дупки на пътя, пак е ясно на всички. Но никой не очакваше, че ще паднат дотам, та да откриват и… саниран блок.

 Цветан Цветанов, Лиляна Павлова и Атанас Камбитов тържествено се затътриха до Благоевград и откриха първия саниран блок по станалата вече банална „Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради“ .

Тържественото събитие се състоя в квартал „Ален мак“, който е известен със семейните кавги и мятащите се от терасите жители. Блокът е  36 и от него засега никой не е скачал. Лиляна Павлова обяви,  че блокът  е вече емблема на „Националната програма за енергийна ефективност“. За целта беше спретната тържествена церемония и вдигнати от леглата им в почивния ден журналисти от всички медии.

Естествено имаше и  прерязване на лента и то беше извършено  лично от председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, от  Лиляна Павлова и кметът на града д-р Атанас Камбитов, който, разбира се, е от ГЕРБ.

За да бъде всичко още по гръмко,  бе отслужен и тържествен водосвет.

Санирането е изолация на фасадата,  подменена дограма на апартаментите и  обновяване на стълбищата. Събитие, което си е едно от незначителните в страната и никой не би му обърнал внимание, ако не идваха избори. Сега до 25 октомври се очаква рязане на ленти за всяка нова придобивка в общините на ГЕРБ от рода на нови плочки на тротоара, боядисана детска пързалка, посадено дърво, обновен светофар, окосена тревна площ, та дори и нова кофа за боклук.

А лентата на обновена България кой ще пререже? И по-точно кога?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *