Трагедия! Почина внучето на Стефан Софиянски

СофиянскиКошмарна  трагедия  сполетяла семейството  на Стефан Софиянски, но била запазена в тайна, за да не се разстройват всички допълнително от въпросите на медиите.

 Бившият столичен кмет е погребал внучето си Камен, което беше само на няколко месеца. Бебето  внезапно починало през очите на майка си Елена, която е най-голямата щерка на екскмета. Тя се разпищяла от ужас, извикала линейка, но лекарите само установили смъртта на бебето. По-късно станало ясно, че става дума за мозъчен аневризъм,  рядко заболяване при новородените, което е известно в медицинските среди повече като СБС –  „синдром на бебешката смъртност“.

В подобни случаи не може да бъде диогностицирано заболяването, тъй като то няма други признаци. Просто мозъчен съд внезапно се подува и се пръска, като предизвиква кръвоизлив в мозъка, който не може да бъде овладян, дори бебето в този миг да се се намира в болница.

Пеленачето починало  месеци след раждането, като преди това не давало никакви признаци, че е болно. Камен се роди през лятото. То е от втория брак на  Елена Софиянска с бизнесмена Лъчезар Йорданов. Двамата се венчаха предното лято на брега на морето в пищна и романтична сватба.

В момента  Елена Софиянска е изпаднала в  тежко психическо  състояние и обвинява себе си за случилото се. С нея работи усилено психолог. В потрес и шок са и двете й сестри и майка й Алиса. Само Софиянски се държал и досега не е потърсил медицинска помощ, твърдят близки на семейството.

https://youtu.be/fRxLJBYLz_I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *