Шок! Почина първородния син на Росен Плевнелиев – Филип

Плевнелиев синТрагедия сполетя първото семейство на България! Около 14 часа днес прессекретариатът на държавния глава Росен Плевнелиев разпространи  лаконично изявление на президента и  неговото семейство:

„С прискърбие съобщаваме, че днес, 8 август, ни напусна първородният ни син Филип.

Той беше изключително добро, мило и слънчево дете, успяваше с  усмивката си да дарява радост на семейството и на всички негови приятели и хората, които го познаваха.

Сега, в този изключително труден за нас момент, за съпругата ми, за мен и двамата ни синове имаме молба да бъдем оставени на спокойствие, за да можем да изживеем скръбта си, се казва в изявлението, подписано от Плевнелиев.

Момчето наистина беше лъчезарно и водеше собствен блог в мрежата. Вълнуваха го красивите неща в живота, пишеше, мечтаеше. Беше фен на „Манчистер Юнайтет“, обичаше спорта и тренираше тенис. „Водя си два дневника, виртуален и писмен, искам да пиша за всичко, което се случва в живота ми, признава в Туитър малкият. Имам двама братя и много ги обичам!“

И си замина внезапно.

Диагнозата е сърдечна недостатъчност. Малкият Филип получил пристъп снощи и близо 12 часа най-добрите кардиолози в Трета градска са се борили за живота му. Оттам отказват коментар, но твърдят, че са направили дори невъзможното да спасят детето. Според специалисти, момчето е имало скрито сърдечно заболяване, което не е давало обезпокоителни признаци и никой не е знаел Най-вероятно става дума за разширено, което се проявява чак в тийнейджърска възраст.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Цитат на БТА от 07 юли 2015 в 20:11 : „При визитата си в Киев президентът Плевналиев за пореден път подчерта, че България подкрепя наложените санкции срещу Русия . . . „

  2. Дали си дете на президент или на беден българин, попаднеш ли на българското здравеопазване – край. Само че защо няма новини за останалите деца, които си отиват всеки ден? Това е разликата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *