Кошмар! Ник Гордън отива на съд, убил Боби Кристина с токсичен коктейл!

Боби КристинаНик Гордън е дал на Боби Кристина да изпие „токсичен коктейл”, а след това  я е сложил във ваната с лицето надолу, уж да изтрезнее.

Това пише в съдебен иск към Гордън,  внесен в края на седмицата. Досега Ник бе  обвинен в  побой, емоционален тормоз и кражба на пари сметката на  Боби, която почина на 26 юли.

Според магистратите, които разпитвали Макс Ломас, който също се е намирал в къщата по това време, Гордън цяла вечер шмъркал  кокаин и пил алкохол. Преди това изслушал тайни разговори на Кристина и я обвинил  в изневяра.

Двамата са се скарали жестоко. Крещяли си в кухнята, всекидневната и спалнята. . Първо са били в кухнята, след това караницата се е преместила във всекидневната, а после и в основната спалня. Накрая  скандалът утихнал, защото  Гордън й дал  „токсичен коктейл”, видял, че изпаднала в безсъзнание и я потопил в студената вана. Явно преди това е имало и бой, защото в болницата установили, че предния зъб на Боби е счупен.

Според свидетелите , Гордън е излязъл от банята, но преоблечен в сухи дрехи. Там имало и бяло момиче, нещо неизвестно досега на следствието. Пияният Ник я прегърнал и казал, че вече ще ходи само с малки бели  момичета.

Кристина била намерена от друг гост, който след  15минути влязъл в банята и я заварил бездиханна ваната. Всички  опитали да я събудят, но никой не успял. Устата й била подута, а зъбът едва се държал да не падне.

Потапянето в студената вода и спирането на достъпа до кислород предизвикали глобално и необратимо увреждане на мозъка. Точно затова Гордън е обвинен в убийство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *