Юри Галев заплашван дни преди покушението! – с видео

iuri_galevvАнонимен глас заплашил самоковският бизнесмен Юри Галев седмица преди покушението. Собственикът на „Рилски спортист” споделил с близките си, но изобщо не бил притеснен. Решил, че е поредният клоун, който се прави на интересен.

Роднините на Юри Галев подкрепят версията, по която основно работи полицията, за разчистване на сметки с дървената мафия. Самоковският бизнесмен имал намерение да направи сериозни разкрития във връзка с убийството на добрия му приятел и съсед Стоян Стоянов, разстрелян преди месец и половина.

Разследващите проверяват и тезата, че Юри Галев дължал

Юри Галев на мач на отбора си "Рилски спортист"
Юри Галев на мач на отбора си "Рилски спортист"

пари на някого. От началото на годината се носят слухове, че бившият висаджия е пред фалит и отчаяно търсел от къде да вземе заем, за да спаси бизнеса си. Версията, че стрелбата е отмъщение на кредитори обаче се опровергава от роднините. Развенчан е и слухът, че Галев видял килърите. Това, според полицията, е невъзможно, тъй като било тъмно, а стрелците- скрити.

Междувременно, Юри Галев вече е по- добре. Въпреки тежките рани и прекараният инсулт, бизнесменът се съвзема. По всяка вероятност ще претърпи още операции на червата, които бяха тежко засегнати от куршумите. На Галев беше поставен изкуствен анус, а не е изключено да му бъдат присадени и черва.

В родния Самоков Юри Галев се слави с изключителна сила и издръжривост. Най- вече заради невероятната му способност да яде и пие цяла вечер, а на сутринта да не е махмурлия. Бизнесменът се хвалел, че може да изпие 4 кила ракия без да го боли глава.

Кой е Юри Галев? ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *