Азис изплака: Майка ми ме биеше, защото обличах роклите й

Азис голама мъжкаМного бой съм изял от майка си, оплака се с присъщия си трагичен тон Азис.

Още в първи клас започнах да й пробвам роклите и обувките и да се разхождам вкъщи с тях. Гледах се в огледалото, радвах се, но тя ме спипваше и започваше да ме налага. Така стана и в трети клас, когато й взех червилото и се намазах с него.  Тя непрекъснато ми повтаряше, че няма да стане човек от мен и се вайкаше, че не съм като другите.

Той още като дете усещал момичешкото  в себе си и даже си слагал нощем ролки на перчема отпред, за да е къдрав, като стане сутринта. Но пак го уловили и пак го били. Родила съм те мъж и искам да гледам мъж, беснеела родителката му и го пращала да играе топка с момчетата. Той обаче се прилепвал към момичетата и започвал да скача на ластик, или да клюкарства с тях.

„Ако имах по-високо образование, животът ми щеше да се развие по различен начин, но имам завършен само четвърти клас”, каза Азис, който в момента пише по-грамотно и от Николета.. Той обясни прекъсването на учението със заминаването на семейството си в чужбина.  Там нямал възможност да учи, но си живеели по същия начин. Правели компоти, лютеница.

Все още всяко лято певецът прави компоти за дъщеря си Рая. Тя много ги обича и ги предпочита пред купешките плодови сокове, фрешове и миксове. Обича и филийка с домашна лютеница и баща й всяка есен пече чушки, за да й приготви за цялата зима.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *