Шок! Борислав от „Биг Брадър“ пратил пет снимки на пениса си на Евгени Минчев! – СНИМКИ + ВИДЕО

Борислав от упор: Лорд Евгени Минчев не си пада по секса с момчета, предпочита да мирише чорапите им!

Борислав голСкандалният Боби от „Къртицата“ изпратил пет снимки с мъжкото си достойнство на Евгени Минчев.

Това призна самият той в разговор с Ваня Джаферович. „Отиваме веднъж на едно светско парти с моята лична пиарка и тя ми предложи да ме запознае с него. Каза ми, че е пиар, че има агенция и много връзки, затова седнахме до него. От дума на дума, го попитахме дали може да направи нещо за мен. Дали може да ме препоръча да започна да правя нещо, което да ми носи пари и дивиденти. Нещо за повече кинти.

Б голТой каза, че може, но при едно условие – ако му пратя снимка на мъжкото си достойнство. И аз се съгласих. Какво толкова да му го покажа. Щракнах се набързо в пет пози и му ги изпратих всичките. Ей така с телефона го направих. Ходил съм у тях на кафе веднъж, по работа. Писали сме си си и във Фейсбук. Веднъж той ми написа: Искам да дойдеш при мен, но преди това да не си миеш краката и да не си сменяш чорапите три дни. И аз ще целувам краката ти.

Разбираш ли, Евгени Минчев не си пада по традиционен се*с с мъже, а   по разни други неща – да ги гушка, да ги гали, да им мирише чорапите“, обясни Борислав пред потресения Джаферович. „Аз не се съгласих. Обеща, че ще ми даде едно рамо, но нищо не стори, защото явно се е досетил, че не съм гей“, въздъхна Боби. Ама хонорар плати ли му, позаинтересува се Ваня. Е, ти пък. Исках да свърши работата просто така, на приятелски начала, сви рамене Борислав.

Тази дни в интернет излязоха голите снимки на Борислав – добре аранжирани художествени фотографии, на които той позира в еректирало състояние. Предполага се, че снимките са пуснати в интернет от Евгени Минчев с цел да си отмъсти на хетеросексуалния Борислав за опита му да го манипулира. Със сигурност Борислав е разбрал за подлата постъпка на лорда и на това се дължат откровенията му пред камерите в Къщата за мръсните сексуални привички на Евгени Минчев.

ВИЖ СКАНДАЛНАТА ИЗПОВЕД НА БОРИСЛАВ! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *