Шок! Китаеца живеел с Евгени Минчев, а жена му чистела дома на лорда!

Евгени и КитаецаСемейните отношения и пиар акциите на Китаеца и жена му Виолета стават все по-заплетени и неразбираеми за публиката. 

Съпругата на Ники Китаеца – Виолета, е ходила в дома на Евгени Минчев, когато в апартамента цели три месеца  живял и самият Ники.  Уж двамата с лорда били двойка, а в помещенията се навъртала и младоженката.

Жената на бившия на Азис ходела да почиства дома на Минчев, издаде  Албена Вулева в коментарното студио при Ники Кънчев.

Евгени, който също бе в така наречения домсъвет, потвърди думите на Вулева.  Е как така става, че Ники и Евгени се водят двойка, Ники е женен, а жена му идва и бърше праха и мие чиниите, запита се с недоумение Патрашкова. Преди време Китаеца наистина често придружаваше Минчев на различни светски събития, което е ставало явно по взаимна изгода и за двамата. Те са си правили пиар един на друг, а Вили изобщо не се впечатлявала от факта и им врътвала по някоя манджа, за да имат какво да ядат.

В същото време Китаеца, без да подозира разговора вън, каза вътре, че със съпругата си понякога са имали много тежки моменти и средствата им били толкова малко, че нямали какво да ядат. Явно точно в такъв момент той е бил компаньон на Минчев, а Виолета тяхна прислужница.

Изглежда  самата Виолета е участвала във фарса, наречен връзка между лорда и съпруга й. Тя се закле пред Венета Райкова, че Ники е мъж на 1000 процента и не е обратен. Тогава по много странен начин си и изкарвал хляба, посече я Голямата уста.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7Pjr28-INwQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. А майката на Китаеца лъскала сребърните прибори на Минчев, докато Минчев лъскал шпагата на Китаеца.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *