Изгонената от Брадъра Пламена: Сама се издържам, нямам гадже

Пламена вънФолк изпълнителката Пламена, която снощи бе изгонена от  Къщата на „Биг Брадър“ на метри  преди големия финал, обясни при Гала, че живее сама и е  на квартира.

Блондинката, която бе толкова незабележима, че само Каменов я правеше видима, като я изкарваше от леглото й сподели също, че плаща разходите си за всичко, никой не й помага и не живее в охолство. Така тя опроверга думите на доста пъ-възрастната си колежка си Кали, която преди седмици се изцепи,  че познава Пламена и знае, че тя има добри доходи и поддържа доста висок стандарт на живот.

Сама се издържам, нямам гадже, нямам богат приятел и недоумявам  защо Кали е казала тези думи. С нея сме се виждали бегло на няколко общи концерта и един неин. Изобщо не сме близки и всяка знае за другата това, което останалите говорят за нея. Може да се е объркала нещо.

Певицата бе категорична и по отношение на  Емил Каменов. Грубото му отношение не било само към нея, а начин на общуване и към всички останали жени в Къщата. Тук обаче Пламена поизлъга, защото никой не видя Каменов да мачка Калина, да събаря Петя Буюклиева от леглото, или да натиска катето Евро през врата уж, че ще я души.

Самият монтанец заяви на певицата, че се държи с нея така, за да види докъде ще стигне търпението й и това, че толкова примирена и търпелива не е гот за самата нея.

Пламенаобаче  обясни, че с такъв тип отношение към нея знае как да се справи в реалния живот, но не каза защо не се е опънала на Емил и се е оставила да бъде мачкана и правена за смях от него и защо е изтърпяла толкова болка и унижения.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xOlZtzz_oEs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *