Мария Игнатова: Като се ядосам, да не си ми насреща!

Мария ИгнатоваТихата вода Мария Игнатова прави всичко възможно да изглежда блага и усмихната.

Всъщност половинката на Димитър Рачков била буйна, невъздържана и не може да се нарече  цвете по характер. На всичкото отгоре  и сама си признава това.

Водещата на ,,Х фактор“ изобщо не крие, че има слаби нерви не е от най-кротките и често дава воля на гнева си.

Избухвам, защото съм много  емоционална, обяснява тя. Преди се опитвах  да се променя и да потисна изблиците си, но вече реших, че характерът ми е такъв, а харектер изобщо не се променя.

Не мога да бъда спокойна, не мога да гледам на неправдите отстрани, не мога да броя до десет и тогава да реагирам, не мога да седна и да премисля ситуацията и тогава да реагирам,  заявява Мария.

Както съм усмихната и добра, изведнъж нещо ме вбесява и си го изкарвам веднага на най-близките си.

Наскоро Рачков с половин уста призна, че с Марчето трудно се живее. Тя пренася нервите от работата вкъщи и яко беснее. Колегите й пък признават, че с нея понякога и трудно се работи. Като я прихванат, докато не изпусне парата, не можем да продължим, шептят те.

Мария не била отмъстителна, не гонела карез, но като я обхване емоцията, по-добре е да изчакаш да й мине, вместо да спорш с нея. Защото започнеш ли да я убеждаваш, че не е права, се превръща във фурия, която трудно може да се укроти.

За характера й може да каже най-много Петко Димитров, който й беше съпруг, но даже след развода той джентълменски мълчи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/4zcRVeiXmqI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *