Шок! Мария Игнатова влюбена в гей!

Мария и Рачков гМария Игнатова била лудо влюбена в дуетната си половинка от старите времена  – Стратия, който всъщност изобщо не е хетеро.  
Наскоро стана ясно, че актрисата  преди „Господари на ефира“ е имала съвсем друго амплоа и мераци – да се наложи като певица, но слабичкият й гласец не привлякъл никакви фенове и след три неуспешни клипа, тя се отказала да пробива в певческите среди.

Искрата между прохождащата певица  и ексцентричния изпълнител пламнала докато записвали  и заснемали клип към общата им песен „Невъзможно е“. Двамата  прекарвали дълги часове в дома на настоящата жена сегашната Рачковица, която тогава заработвала парите си като водеща на тегленето на тиража от тотото.

Мария  била буквално обсебена от Стратия и с  него се чувствала приказно щастлива. Той бил мил, топъл и излъчвал любов. Страстите между тях доста се разгорещили покрай снимачния процес на видеото. Там те си разменят целувки и ласки, гледат се влюбено, гушкат се един в друг и Игнатова си въобразила, че това е мъжът на живота й и е силно влюбена.

Тя започнала да прави на дуетната си половинка недвусмислени любовни намеци, оголвала бедро, гледала го с премрежен поглед, а  на него му ставало все по-неудобно. Като видял, че нещата излизат извън контрол и тя се измъчва,  Стратия й признал, че има различна се*суална ориентация и не е за нея. В началото Марчето била като гръмната, но после му простила и двамата и до днес са запазили добрите си колегиални отношения.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *