Силен кръвоизлив от носа спасил Фънки от инфаркт

Фънки1Фънки стана неочаквано  пациент на „Бърза помощ“. Линейка отиде до дома му заради сериозен  проблем с кръвното, което стигнало до критичните стойности 215 на 140.

За щастие днес култовият промоутър и жури в почти всички музикални състезания  вече е сравнително добре.

„Прилоша ми преди няколко дни. Наложи да се обаждаме на спешния телефон, защото имах адско главоболие и ми тече близо 3 часа кръв от носа и не можех да я спра. Оказа се, че съм получил остра хипертонична криза, без да подозирам. Лекарите ми оказаха първа помощ на място и ми препоръчаха   да си меря кръвното през няколко часа през следващите дни.

Посъветваха ме и да отида на кардиолог, който да ми определи  адекватно лечение, тоест да ми изпише по-силни лекарства от тези, които пиех досега“,  каза спасилият се от най-лошото Фънки.

Той си призна, че се е постреснал и разбрал, че само кръвотечението от носа го е спасило от по-сериозно медицинско „приключение“. Абе какво да ни кажа, оказа се малкият дявол, философства дебеланкото, но послушно си мери кръвното.

Явно Димитър Ковачев трябва да се прости временно, ако не и завинаги с вълчите мезета, огромните пържоли и сериозните количества алкохол, които поглъща. Лекарите му препоръчали и да отслабне, но той не знаел как или по-точно не искал да научи как.

Сега му е времето Къци Вапцаров да му предаде някой урок по здравословно хранене, шегуват се форумци.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ами при толкова плюскане тази топка сланина какво очаква?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *