Хилда Казасян и Фънки в жестока война, само парите ги карали да мълчат

 Фънки1Хилда Казасян едва издържала Фънки до края на предаването „Като две капки вода“

Почти три месеца  непримиримата им вражда останала скрита от камерите на предаването, защото и двамата нямали полза да развеят чувствата си един към друг.  Двамата буквално не се понасяли и не стояли заедно в едно помещение, като сядали един до друг само на съдийските столове. Те обаче  използвали всеки повод да се заядат един с друг, даже и пред зрителите. Фънки постоянно дебнел певицата и й  играел на контра. Каквото и да кажела тя за певците, той все твърдял  обратното и най-много се гаврел с тези, които тя одобрявала.
През цялото време оценките им за участниците не съвпаднаха нито веднъж, а когато Хилда превъзнасяше някого, Фънки го режеше като кисела краставичка.

Даже  зад кулисите се държал пренебрежително с нея, на всеослушание говорел, че не харесва джаза и  намекнал, че ако не бил татко ѝ , тя изобщо нямало да бъде така известна и да я канят тук и там. Тези му думи стигнали до Хилда и това било достатъчно, за да избухне и да вдигне луд скандал на дебелака, съобщавайки му, че тя пък не харесва лигавите изпълнения на „Черно фередже“.  Под строгия ултиматум на Маги Халваджиян, двамата все пак успяли да запазят  благоприличие и внимавали да не се карат на висок глас пред останалите от екипа на шоуто, но Фънки не пропускал случай да ухапе вечно усмихнатата певица и да й развали настроението.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *