Шок! Китаеца бил момче на повикване!

Евгени и Китаеца

Макар и да отрича близките си отношения с Евгени Минчев, запознати разкриват, че Ники Китаеца бил на режим stand by и щом пиара го повикал той се отзовавал в покоите му.

Повече от два месеца бившият на Азис кръстосвал „Люлин“ и Манастирски ливади, за да се вижда с Минчев. Какво обаче се е случвало по време на срещите им насаме – историята мълчи.

Затова пък в този период на парти у Евгени, двамата демонстрирали близостта си официално за първи път. Въпросната вечер присъствали както светски личности и журналисти пред, които Китаеца не се притеснявал да демонстрира интереса си към продуцента. Двамата дори били с еднакви кожени гривни и уж шеговито подхвърлили, че това са им „годежните пръстени“, разказват очевидци.

Сред гостите тогава била и Виолета, с която Николай Първанов (както са истинските имена на Китаеца) афишира връзка след края на романа си с Азис. Когато фитнес инструктора се раздели с фолкаджията мнозина заподозряха отношенията му с блондинката като опит да изчисти имиджа си на мека китка. „Хетеросексуален мъж толкова лесно не се целува с друг мъж и то пред камерите. Ники се мляскаше с Азис без да му мигне окото, а сега обърна палачинката и се прави на ни лук ял, ни лук мирисал.

Същата е историята с Минчев. Ако не му е харесвало да споделя неговата компания, защо тогава се присламчи към него?“, коментират разпалено опита на Китаеца да изчисти хомо похожденията си. /Lifestyle.bg

бил на режим stand by и щом лорда му свирнел, се отзовавал в покоите му.

Цели три месеца бившият на Азис тичал между  „Люлин“ и Манастирски ливади, за да се  яви на повикването на Минчев. Какво обаче се е случвало по време на срещите им, никой не виждал под плътно спуснатите пердета.

Точно  в този период на парти, организирано от Евгени, двамата за пръв път  демонстрирали близостта си официално.  На партито присъствали  светски личности и журналисти, пред които Китаеца изобщо не се притеснявал да демонстрира не само приятелския си интерес към продуцента. Двамата даже били с еднакви кожени гривни и уж на шега подхвърлили, че това са им „годежните пръстени“,  твърдят очевидци.

Сред гостите тогава била и Виолета, с която Николай започнал сериозна  връзка след края на четиригодишния си  роман с Азис. Тя пък никак не реагирала на демострираната близост между Евгени и любимия й

Когато Китаеца  се раздели с фолкаджията доста хора  заподозряха любовта  му с блондинката като бутафорна и  опит да изчисти имиджа си на обратен. Хетеросексуален мъж толкова лесно и самоотвержено не се целува с друг мъж и то пред очите на цяла България. Ники се мляскаше лигаво с Азис без да му трепне окото, а после обърна палачинката и се прави на пич, коментираха тогава в светските среди.

Подобна е историята и с Минчев. Ако не му е харесвало да бъде в неговата компания и да сяда задушевно на масата му, защо тогава се присламчи към него, не като клиент, а отстрани изглеждаше, че като любовник, питат се  разпалено хора, които са учудени от опита на Китаеца да изчисти миналото си и да се прави на мъжкар.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ISb5Dod_Rs0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *