Ники Китаеца: Бях фалшив любовник на Азис

0

Заподозряха продуцента, че е изгонил жена си Виолета

Ники Китаеца и Азис
Ники Китаеца и Азис

Ники Китаеца призна в предаването на Милен Цветков, че цялата история за секс аферата му с Азис е напълно измислена. Провокиран до крайна степен да разкрие истината той каза, че всичко е било направено с цел пиар, въпреки че еротичните му снимки с краля на чалгата говорят за съвсем друго нещо.

Същото било положението и с другия отявлен представител на гей обществото Евгени Минчев, за когото го сватосаха преди няколко месеца. Към паркетния лъв на България отново не изпитвал никакви чувства, а съвместните им снимки били плод на договор за сътрудничество. Накратко, Минчев го принуждавал да му бъде придружител по светски мероприятия и го карал да позира до него пред папараците.

Ники Китаеца и Виолета
Ники Китаеца и Виолета

Ники Китаеца призна още, че единствения човек на света за който има истински мерак за секс е съпругата му Виолета. Тя определено била единствената жена, която е в състояние да възбуди сексуалните му мераци до крайна степен. След като се родило тяхното момченце, чувствата му към нея станали неудържими и той се влюбил още повече. Въпреки това обаче той се радва като малко детенце, че наследникът му прилича на него, а не на нея.

Покрай секс скандалите на Ники Китаеца обаче тръгнаха и нови упорити слухове за отношенията му с Виолета. Според запознати с личния му живот, преди седмица двамата се скарали много жестоко и той я натирил да си върви на Плевен, където живеят родителите й. Тази информация не бе потвърдена, но собственици на нощи заведения от провинциалния град бяха категорични, че са я забелязали сам – самичка в техните чалгатеки.

Сега се разкаял за грубото отношение към най – близкия си човек и поради това пред Милен Цветков изсипал цял куп суперлативи по неин адрес.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Tlh3oyzhHAM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *