Оцелелият руски пилот: Турския F-16 ни разстреля в гръб без предупреждение!

МурахинДумите на оцелелия руски летец само потвърждават заключението на експертите, че нападението на турския F-16 е добре подготвена и реализирана провокация.

Руският пилот, който оцеля след обстрела на турския самолет във въздушното пространство на Сирия, разказа най-обстойно на нарочна пресконференция какво точно се е случило.

„Катерогично самолетът ни не е навлизал в територията на Турция, изобщо не сме пресичали границата“, разясни втория пилот Константин Мурахтин. Пресконференцията бе дадена в руската военно-въздушна база «Хмеймим».

На въпрос на журналист от „Звезда“ дали турските ВВС са ги предупредили да се изтеглят от въздушното им пространство, пилотът бе категоричен, че предупреждение не е имало. „Никой от турска страна не се е свързвал с нас и не ни е предупреждавал за каквото и да е“, категоричен е Константин Мурахтин.

Пилотът на Су-24 разясни и подробности от времето след поразяването на самолета с ракета „въздух-въздух“. След като катапултирал, успял да се приземи невредим, избягвайки картечния обстрел на намиращите се на земята джихадисти. Но не успял да прекоси границата.

Думите на оцелелия втори пилот само подкрепят изявлението на експертите, чието заключение е, че обстрела на руския Су-24 е добре обмислена и реализирана провокация на Турция по отношение на Русия.
Втория пилот заяви, че лично не е съзрял ракетата, която е ударила самолета му на 6 километра над земята.
Шурманът настанен за лечение в здравното заведение в базата Латакия и гори от нетърпение отново да се върне в реални бойни действия.. „Трябва да им дадем дължимото за загиналия ни командир“, заканва се той.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://www.youtube.com/watch?v=LMejwnyZMw0

ОТГОВОРЪТ НА РУСИЯ: РУСИЯ ВАДИ СУПЕР СТРАХОВИТИТЕ С-400, ОТ КОЕТО НЯМА ИЗМЪКВАНЕ!

За защита на руските изтребители и бомбардировачи в Сирия вече е дислоциран и супер ракетния кораб „Москва”, който вече се е разположил в залива на град Латакия, а в близките няколко дни бъде оборудван и с ракетно-зенитния комплекс С-400 – последно поколение.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *