Шок! Ваня Червенкова хвали Доган, правел хубави туршии

Ваня ЧервС Ахмед Доган бяхме много близки приятели, призна неочаквано в ефир Ваня Червенкова.

Тя го определи като много умен мъж, който е направил много неща за България и като велик политик. Единствено, което не харесвала, бил обръчът от фирми, с които приятелят й се бил обградил.

Разменя ли сме си рецепти за туршии и буркани с тях като бартер. Той знае много хубави рецерти, предполагам, че са семейни и се предават от поколение на поколение. Страхотни са. Има едни малки тайни, които ги правят неповторими.

Със страха се свиква, каза бизнесдамата, която едва не умря от шест куршума, изстреляни по нея на Кооперативния пазар във Варна. „Най-силна мен ме направи прошката“, призна тя. А когато простих, ми олекна. Зная кой поръча убийството ми, но не търся и няма да търся отмъщение. Това решение ме направи по-силна и по-добра.

Червенкова смята, че истината трябва да се казва винаги в очите. Затова и си навличам много врагове. Защото говоря истината. Има лоши хора, които биха го направили вместо теб с цел да те  наранят и да обидят околните. Затова казах истината на дъщеря ми, когато стана достатъчно голяма, за да ме разбере. Когато ме попита кой е баща й, чистосърдечно й казах, че не зная и наистина не зная, защото тя е зачената чрез донор. Детето ми е разумно и ме разбра. Исках ти да се родиш и знаех, че много ще те обичам, а таткото не е толкова важен, обясних й тогава.

Ваня все още не се е отказала да търси сродната си душа, но е обезсърчена в търсенето. Мъжете много се плашат от мен, изглеждам им страшна и затова не мога да си намеря половинката. Те не обичат силните жени, имала съм връзки имала съм раздели и всяка една от разделите ми е била от  разочарование“, призна  още бизнесдамата.
ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/odlca49Anz4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *