Мъка! Соня Колтуклиева оплешивява!

0

Соня и Ваня ядосаниСоня Колтуклиева  влезе в „Биг Брадър Ол старс” с един камион  дрехи, обаче  забрави да си вземе перуката, шегуват се в мрежата.

Журналистката от дълго време преживява лошо факта, че е започнала сериозно да оплешивява, слага си какви ли не екстеншъни, удължители  и сгъстители, обаче трудно прикрива голото си теме.

Дамата, която е с огромно самочувствие, силно страда от непрекъснатото оредяване на косата си поради подлагането й на жестоки процедури за изрусяване, а сега и заради проблеми с щитовидната жлеза. Тя не е открила досега  траен и сигурен лек за проблема си, който пък все повече се задълбочава.

 Соня вече твърдо е решила да вложи хонорара, който ще вземе от Брадъра в процедура по присаждане на коса и даже  се е консултирала с няколко  специалиста в тази област у нас и в чужбина. Интервенцията е  доста скъпичка и продължителна, но за сметка на това има ефект.

Колтуклиева се борела от години с проблема си. Тя опитвала какви ли не мазила, като прибягвала и до ветеринарни лекове. Един от тях е за овце, а с него козината им израства по-гъста и по-дълга. Колежки клюкарстват, че Соня е опитала всичко, които излиза на пазара и всякакви бабини рецепти, но руното й било все така рядко.  Сложи екстеншъни, за да добие по-женствен вид, но с тях не успя  да скрие голото теме, което е болната й тема и я разстройва до сълзи, разказват близки до журналистката.

Удар в Къщата й нанесе и Евгени Минчев, който й каза, че устата й е зле направена и прилича на чекмедже, чиито краища не си пасват.

Зрителите пък виждат, че   журналистката доста е понаедряла  в бедрата и ханша и късите полички, които си носи никак не й стоят добре.

Явно затова тя помоли Борислав да я тренира във фитнеса, белким свали някое кило, но засега резултат не се вижда.

https://youtu.be/sIHEdZPjVNM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *