Гери – Никол показа как го прави и как се мята с непознат младеж (Снимка 18 +)

Гери НикГери-Никол скоро ще настигне плеймейтката Николета по провокативни снимки.

Малката вече не може да диша, без да се снима. И ако не метне някое полуголо фото в профила си в социалната мрежа, не счита, че денят й е пълен и го е оползотворила подобаващо.

И ако досега певицата наблягаше на тежкия си грим, издутите устни и нацупената физиономийка, отскоро вече е решила да разнообрази картината и да покаже задната страна на медала.

Тя си направи цяла любителска фотосесия по бански, като на показ изкара най-милото си, но отзад. Във всички кадри лолитката е закрила лице с косата си, но за сметка на това е вирнала високо дупето си във въздуха. Гледката е предизвикателна не само заради позата. На повечето места в снимките присъства и неизвестен младеж, върху когото певицата се е навела и аха да го яхне.

Гери дупеВсичко е добре обмислено – скритата, но натрапваща се еротика, закритото от косата лице, за да изпъкне дупето, скромния бански, прикриващ сластните извивки на лолитката е налице.

Тя е малка, тя е невинна, дори банският й е строг… но позата не!

„Ей, не спря да се чекнеш, не спря да се дупиш. Уточни се! Певица ли си, еротичен модел ли си, или може би нещо друго…“, бяха най-приличните коментари под снимките.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/_J1KOCJ45_Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *