САЩ НАГЛО: Безопасността на храните не ни интересува! Подписвайте ТПТИ!

GMOЕС не трябва толкова да се вманиачава. Безопасността на храната изобщо не е съществен  критерий, на който се залага при подписването на договора за свободна търговия.

Това е надменният и тежко заповеднически  отговор на правителството на САЩ по повод само на едно от многото изисквания на ЕС. Страните-членки на съюза са изразили опасения  за качество на млякото, което ще внасят след подписване на доста опасното за европейците търговско споразумение ТПТИ.

Според него американските ферми ще могат да внасят мляко на българския и целия европейски пазар. Най-вероятно всички западноевропейски държави ще откажат американското мляко и то ще се настани на рафтовете в магазините на държавите от Източна Европа.

От изтеклите документи става ясно, че американците искат да завземат целия европейски пазар, като го наводнят с по-евтини ГМО-хранителни продукти, които обаче са вредни за здравето. В документа ТПТИ е написано и че ЕС имала „неразумно ниски“ прагове за наличието на пестициди в различните храни. В САЩ тези прагове били високи и нямало никакви проблеми.

За ГМО стоките пък в документа се казва, че не са опасни. Шумяло се прекалено много, слагали се плашещи потребителите етикети, а всъщност нямало никаква опасност. В Щатите консумирали такива продукти от години и били доволни.

Оттам настояват и да отпадне изискването на етикетите на американските храни да пише „съдържа ГМО“, защото това представлявало допълнителен стрес за купувачите.

От изтеклите документи става ясно, че САЩ не само искат да поробят икономически Европа, но и да й наложат да купува доказани отрови.

Това ще се отрази пагубно на България и на здравето на нейното население!

Фермерите във Франция и Австрия се бунтуват.

В Англия също.

В Унгария не искат и да чуят за американски стоки. В Полша пък съвсем.

Само ние мълчим.

Така че всички боклуци  ще се появят на нашия пазар.

У нас няма кой да протестира.

Но за сметка на това има кой да купува.

По-евтино и по-отровно.

Но нали пък според плана на Сорос за България населението тук трябва да се редуцира до 3 млн. души!

Значи въпросът е решен! Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. То ясно. Ние ще изядем боклуците. Богатите ще си купува еко, ние ГМО

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *