Виж Кой е Победителя в „Като две капки вода“:

Калин наградаКалин Врачански грабна голямата награда в „Като две капки вода“.

Съвсем очаквано беше, защото по време на концертите се класира на най-много първи места, пък и направи най-добрите имитации. Всичко изглеждаше нормално до момента, в който шефът на „Пежо“ за България не му връчи ключовете от автомобила и не обяви, че актьорът имал договор и бил рекламният глас на марката.  Това доста озадачи зрителите и те отново с основание си помислиха, че шоуто е нагласено.

Малко или много се получи конфликт на интереси, но то цялото шоу е такава шуробаджанащина, че един вповече или един по-малко, вече нямат значение.

Като две наградиКато популизъм и подло свирене по тънката зрителска струна може да се окачестви и изборът на финална песен на Врачански. Той избра саундтрака в изпълнение на актьора Васил Михайлов от филма „Капитан Петко воевода“ и излезе на сцената с тъпани, гайди, хор от девойчета и целия арсенал от хайдушки артикули. Ни в клин, ни в ръкав пък от журито казаха, че като го гледали, разбрали как пет-шест юнаци освободили България от турско робство.

Юнаците не са пет, нито пет хиляди и не са освободили България сами! Но да не затъваме в историята…

Въпреки много по-топлите и по-бурни аплодисменти на публиката за Поли Генова, която блестящо изпълни песента „Хелоу“ на Адел, наградата бе връчена на Калин.

По стар арменски обичай от шоуто не обявиха каква е разликата между първия и втория и изобщо имало ли е такава! Но на кого му пука. Халваджиян и компания си правят едно предаване /с купен лиценз/, канят си едни участници, награждават си ги… а наивната публика нека пуска смс-и. Щом вярва, че от нея зависи нещо!!!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/-Rw34Jke1rU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Скандално лиже гъза на Поли Генова която в финалът на като две капки вода пя фалшиво и не ме накара да настръхнем.Докато Калин Врачански накара не само мен но и целия български народ да настръхнем.Пожелавам още много успехи. А Поли много ниско е паднала да плаща на жълтите боклуци като скандално да пишат помии по адрес на любимецът на България Калин.Явно Поли Генова след Евровизия се е взела много на сериозно и се мисли за най голяма звезда.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *