Глория Вдигна Луд Скандал в Мол! Нямали обувки за нейния крак!

ГлорияГлория вдигна на балон магазин в  столичен мол, понеже  нямало обувки, които да станат на крака й.

Фолкаджийката  отишла  на шопинг с дъщеря си Симона, приятеля й и охранителя си. Групата обикаляла бутиците и се мръщела на стоките, защото явно не намирала нещо подходящо и достойно за вкуса си.

След като отхвърлили щандовете с дрехите, майка и дъщеря започнали да мерят обувките чифт по чифт и да коментират качеството им. Най-после капризната фолкаджийка си харесала един чифт италианско производство след дълго мерене и фръцкане пред огледалото. Освен модерни, чепиците били и евтини – само 300 лева. А въпросната сума били джобни пари за майката и дъщеря – глезли.

След като окото на Глория се спряло на въпросния модел чепици, тя поискала да й донесат с един номер по-лаки. За голям ужас на певицата се оказало, че точно нейният номер липсва в асортимента. Тя се разярила, обвинила продавачката в непрофесионализъм, крещяла обиди по магазина и даже започнала да хвърля кутии с обувки на земята с мотива, че след като не стават на клиентите, няма защо да ги предлагат и само да ги заблуждават.

Стреснатата продавачка се опитала да я успокои, но самата тя треперела от притеснение и шок.

Глория се накрещяла, успокоила се и гордо излязла със свитата си от бутика.

Никога не съм имала такава клиентка, никой досега не е изливал толкова ярост и обиди върху мен, оплакала се на колежки магазинерката. Направо мислех, че е полудяла. Друго обяснение нямам, проплакала жената.

Наскоро певицата направи подобен скандал и на паркинг, защото искала да остави колата си във вип зоната, но й било отказано.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/nUV7eyQ_CWk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *