Оперираха Рут Колева по спешност! Певицата Потресена от Мизерията и Кожодерството по Болниците! Виж Тук:

Рут ядосанаРут Колева изля гнева си срещу дереджето на здравеопазването у нас.

Певицата изпаднала в криза и  й се наложила спешна операция преди два дни. Всичко минало успешно. „Това не е проблем, оправям се, но съм ужасена от родното здравеопазване. Постъпих в частна клиника, защото беше най-близо до къщи и ме закараха там.

Плащам си всички здрави осигуровки, но това не попречи на касата да ми поискат четирицифрена сума за манипулацията, която е рутинна.

След като съм платила толкова, поне очаквах някакво по-добро отношение към мен като пациент! Но уви, явно парите ми не отиват за медицинския персонал, който трябва да ме обгрижва.

Изумих се, когато си получих закуската в леглото. В найлонов плик имаше две филийки хляб и символично парче шпеков салам, което дори не бе нарязано.  Парчето шпек бе отрязано от тази страна на салама, която обикновено се изхвърля. Дори един сандвич на гарата изглежда по-добре, отколкото това, което ми беше донесено. Тук лежат болни хора, предполага се, че трябва да са на диета, да им се донесе нещо по-леко. Но уви – нищо такова не стана“.

Рут саламЗа доказателство Рут е направила снимка на „закуската“ си и я е постнала във Фейсбук.

Ужасена съм! Аз имам пари, платих си и вижте какво е отношението към мен.

Представям си какво се случва в болниците с хората, които нямат пари и не могат да дадат четирцифрена сума да ги оперират по спешност. Оживяват ли изобщо, каква е тяхната закуска, как се грижат за тях?!

Много съм чела, че у нас здравеопазването е под всякаква критика, но се уверих, че е ужасно на собствения си гръб, възмущава се певицата.

Тя не уточнява коя е болницата и от какво е била оперирана. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *