Путин към НАТО: Не ни притискайте, минем ли в Отбрана – спукана ви е работата!

epa04840654 Russian President Vladimir Putin speaks at the press conference after BRICS and SCO (Shanghai Cooperation Organisation) summits in Ufa, the capital of Bashkortostan republic, Russia, 10 July 2015. Ufa hosted the BRICS (Brazil, Russia, India, China and South Africa)and SCO (Shanghai Cooperation Organisation) summits from 08-10 July. EPA/SERGEI ILNITSKY

В Брюксел прекрасно знаят и разбират, че Черно море никога няма да бъде превърнато в „натовско езеро“ – знаят, че ние няма да позволим това.  

С тези думи  руският представител в НАТО Александър Грушко заяви на Алианса, че всеки има право да извършва учения и маневри, но не и да застрашава сигурността на другите.

НАТО се опитва да ни дразни, да показва мускули и да пренася конфронтационните си схеми в акваторията на Черно море. Преди месец  турският президент Реджеп Ердоган каза пред Алианса, че не трябва да се допусне Черно море  да стане  „руско езеро“. То обаче нито е руско, нито на НАТО, защото с него граничат различни страни и всяка е длъжна да пази своята сигурност.

Ако там не се разполагат непрекъснато бойни кораби и не се правят учения под носа на руските въоръжени сили и буквално край руската териториална граница, ние също няма да подсилваме нашия боен флот.

В момента сме длъжни да го правим, тъй като прекалено много американска техника се изсипа в морето. Прекалено много натовски кораби правят демонстрации и се налага да  предприемем всички необходими мерки, за да неутрализираме възможните заплахи за оказване на  силов натиск срещу Русия, каза Грушко.

Все още няма студена война в отношенията ни с НАТО,  обаче от алианса се опитват да ни върнат назад и това няма как да не ни тревожи.

По време на посещението си в Гърция пък руският президент Путин заяви, че разполагането на натовски ракети ПРО уж за отбрана на Румъния, ще накарат Русия също да разположи своите ракети, насочени към тези в Румъния.

Сега вече там ще разберат какво е страх. И през какво преминаваме ние.

Всеки военен ще ви каже, че отбранителните ракети ПРО за секунди се превръщат в оръжие за нападение, само след препрограмиране с натискане на няколко клавиша. Така под благовидния предлог, че ще се опазват от нас, от НАТО разполагат бойна техника до самите ни граници. В Прибалтика, в Полша, сега и в Румъния.

Ние не искаме тази ескалация на напрежение. Ние никога не нападаме първи, но историята знае, че можем да се отбраняваме много успешно. Съветвам НАТО да не допуска грешката да ни накара да „преминем в отбрана“, допълни Путин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. обамчик -бананчик да си направи една бърза историческа справка – последните 2ма са най известни-Наполеон и Хитлер!!!!!…бананчика не 5 години -5 дена нема да устои на ОТБРАНАТА НА РФ!!!! и в един момент парада ша е пред белия дом!!!!

  2. Не дразнете Мечката! Лошото е, че и ние ще го изядем този път.

  3. Минат не минат няколко десетилетия и Западът полудява срещу Русия. А ние, благодарение на нашите мъдри управници, сме отново на такованата страна!

  4. Гейовете си мислят ,че пак ще тръгнат по същият път/през посполита и руманеще/ на наполеонките и тънките шинели на швабите, и отново ще го изненадат,айде де,пък и дори да тръгнат,обратният път би трябвало да го знаят/И НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД,ОСТАВАШ ТАМ В НЕОБЯТНИТЕ ПРОСТОРИ/,МНОГО СА ТРЪГНАЛИ,МАЛКО СА СЕ ВЪРНАЛИ!!!!!!!!!!

  5. Браво на Путин и руснаците!
    Алчните, лъжливи, крадливи, зли, нагли, престъпни, тъпи, развратни дегенерати-сатанисти – в ПЪКЪЛА!

  6. „България се обедини с Турция срещу Русия“
    ……..Това е ЛЪЖА! Българският християнски народ винаги ще бъде с Христовия руски народ! И винаги ще бъде против сатанистите!
    Само продажните български политици-дебили, служейки на сатаната, са против Християнския български народ, против Христос и против Християнството! Следователно ще врят в КАЗАНА на преизподнята – това си е техен свободен избор! Но няма да могат да вземат със себе си в преизподнята и българския народ! Това е невъзможно! Защото Ръководител на духовната еволюция на човечеството е БОГЪТ ХРИСТОС, а не сатаната!!!

  7. Като дразнят Руската мечка ще си го получат тъпкано.Наполеон нападна Русия ,спаси се с бягство. Германия и войски от Пумъния, Унгария, Италия. Испания идр. нападнаха Русия и мечката достигна до Берлин иЗАВАРИ ФЮРЕРА САМОУБИЛ СЕ. Сега мечката ако тръгне от Западна Европа нищо няма да остане. Бъдете благоразумни натовци, каквото иакате ще ви излезе през носа. Амин.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *