Дани от „София ден и нощ“ е Самотен Татко в Живота! – Виж Тук:

ДаниВ пълен потрес изпаднаха младите  фенки на сериала „София ден и нощ”!

Най-сексапилният и загадъчен мъж  в доста гледаната продукция – Дани, се оказа  татко на  6-годишно момиченце, за което често полага грижи и е истински привързан към него. Както в поредицата, така и в живота, той забременил приятелката си, имал намерения да живее с нея заради бебето, но когато то се родило, двамата се разделили, защото разбрали, че насила хубост не става.

Димитър Илков / това е истинското име на актьора/, напълно споделял с бившата си грижите към детето. Той обожавал малката си принцеса, глезел я, а с майка й запазил приятелските си контакти, за да не страда рожбата им.

Дани е сред най-харесваните от зрителките мъже в риалити сериала. Макар и смугъл и не много висок, той има магнетично излъчване и чар.  Още откакто започна да се излъчва непретенциозната на пръв поглед лента,  форумите се напълниха с фенки на мачото, а той трудно излизал из София, без да бъде разпознат и нападнат за автографи.

Актьорът обаче не се наслаждава на популярността си, която според него носи само проблеми. Страхувал се от сериозни връзки, защото след края им много страдал, или пък обектът на чувствата му оставал наранен. Затова предпочитал кратките забежки.

Още една новина попари фенките. Когато започнали снимките на сериала между Димитър и екранната Рая пламнала луда любов. Във филма те непрекъснато се разминават и всеки е с друг или друга, но в живота бързо се сдушили и още след третата серия зажиеяли заедно в една квартира. Двамата изкарали бурна и страстна връзка, но навикът на Дани да се заплесва по други жени му изиграл лоша шега.

Той кръшнал на Рая, а тя пък се изнесла, защото не обичала изневерите. Сега двамата актьори страдат един по друг, но са прекалено горди да се съберат отново. Житейската им драма била надушена от сценаристите на сериала и те претворили историят им в сюжетна линия в самото риалити, която Дани и Рая да изиграят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/e1pXsDOA3OI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *