Гущеров Остави Мария, миньончето е бясно!

Мария ГущеровМария имаше Гущеров за своя собственост и смяташе че може да го върти на пръста си както си поиска, но истината се оказа различна.

Миньончето с ужас разбрало, че тази година няма да отидат на скъпарска почивка и да пуснат във фейсбук снимки от Канарите, Малдивите, или поне от Лазурния бряг, понеже Християн не знаел кога ще е свободен.

Досега той винаги се грижел да резервира местата за ваканцията и да изненада жена си и дъщеря й, но този път казал, че е зает и предложил двете да ходят да се забавляват някъде сами.

Причината била, че се захванал с тайнствена сделка и искал да я доведе докрай. Обаче не знаел колко време ще му отнеме. Ако това се беше случило преди време, той щеше да зареже сделката и да хукне с любимата си където тя поиска. Но рутината вече си казва думата, двамата са семейни и той няма намерение да се прави на Ромео, докато има по-важна работа.

Мария била бясна, защото усетила промяната в отношенията им. Романтичните им вечери намалявали все повече, все по-често той се връщал късно от делови срещи, все по-рядко тя намирала в леглото си цветя или малки подаръчета.

Е, какво очаква? Във всяка семейство си има такива моменти на пренасищане. Обратното щеше да е ненормално, говорят зад гърба й нейни приятелки. Освен това тя му обеща бебе, а още не е забременяла и не взима никакви мерки да го направи.

Човекът си има работа и не може да стои вечно като рицар до нея, да учи уроци с дъщеря й и да остане същият романтик. А Мара се има за принцеса, но не е!

Мария решила да тушира разочарованието си с работа. И планирала цяло лято да пее и да снима клипове, докато Християн се смили и ги заведе някъде с Марая. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/wo3By3Gkxr8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. HAYDE OSHTE EDNA NENASITNA KURWA ,SELSKA TAPANARKA, KOYATO JA EBE 2 SANTIMETROV KUR I JA MACHKA 200 KILOGRAMOV PLONDIR.

    SWINSKA EBNJA,MAROOOOOOOO!!!
    MRASNA SELJANKA!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *