Шок! Отварачката стана кума на свекъра си, после той й връща жеста

Мария КумуваМария и Християн Гущерови станаха кумове на бащата  на Християн и бъдещ свекър на Мария.

На церемония в тесен кръг преди две седмици бизнесменът  Добромир Гущеров се ожени за дългогодишната си приятелка Диана. Младите бяха кумаве на старите, а Марая стана шаферка.

За нас беше огромна чест, че ни поканиха да им кумуваме, каза развълнувано певицата. Още когато Християн ме представи пред баща си и на Диана, аз го приех като общ наш  баща. Благодарна съм му за всичко, което е направил за мен и за нас. След майка ми и сестра ми,  Диана се превърна в най-близкият ми човек. Мога да си говоря безкрайно с нея и да й  споделя и най-съкровените си тайни. Точно затова за мен бе голямо щастие аз да ѝ кумувам и да предам в ръцете на младоженеца. Марая също  беше много щастлива, защото беше единствената шаферка и защото много обича Диди, както я нарича.

Само след месец в семейството се чака още една сватба. Мария и Християн ще сключат брак на 17 януари, като нарочно са избрали датите на двете венчавки да са близки една до друга. Двамата живеят задено от няколко години, а сега ще си обещаят вечна вярност. Кумовете ще са новото семейство  Добромир и Диана, което ще върнат жеста на следващите младоженци. Мария вече е избрала пищната си булчинска си рокля, а поканите са разпратени до приятелите им. Дъщеричката ѝ Марая,  няма да им бъде шаферка този път, а  ще е втора булка.  Християн е отправил предложението си по много романтичен начин и е попитал и двете дали са съгласни да станат негови жени.  Марая заподскачала от радост повече от майка си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/jKVsPnSr4ig

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *