Шок! Гущеров прехвърли фирмите си на Мария!

Мария ГущеровФолк звездата Мария стана бизнесменка, като е придобила собствеността на едни от най-печелившите фирми на Християн Гущеров!

34-годишната певица се води милионерка в евро и притежава няколко компании за консултантски услуги и една за продуциране на фолкпевици.  Отварачката върти компаниите само на хартия, но е пълноправен собственик. В едната е назначена като юрист, в другата – като ай ти специалист… Нищо че не е помирисвала дипломи по право или програмиране.

Активите на компаниите са за милиони в евро и по този начин тя се оказа най-богатата фолкпевица у нас. Но едва ли ходи на работа и се занимава с бизнес. Специалисти коментират, че Християн й има огромно доверие щом е предприел тази стъпка. При евентуален развод, тя може да се измъкне с половината му имущество, без той да може да каже и гък. Разбира се, Мария е достатъчно умна, за да не го прави и да продължава да богатее, а вместо нея във фирмите работят консултанти.

Смята се, че врътката е станала с цел пестене на данъци и осигуровки. Разделено на две, имуществото и активите се облагат с по-малко пари.

Освен фирми в консултантския бизнес, семейство Гущерови притежава и  „Дювамис“ ЕООД с капитал 2 милиона лева. Този проект е огромен, фирмата работи и привлича програмисти от цяла Европа, като за целта е открила клонове в много европейски градове. И въпреки че услугите й са много търсени, миналата година там са се осигурявали само 70 души, а сега едва трима. Предполага се, че са наети български спецове, които работят само на хонорар и така се пестят десетки хиляди от осигуровки всеки месец. Или младежите се осигуряват на минимална заплата в други фирми на семейството.

Е, сега Мария вече е номер едно. Тя разбира от право, от информатика, от продуциране на фолк и от всичко! И никой не може да я стигне, коментират колежките й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Q3D9I2iMoOI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *