Контраудар! Евгени Минчев съди Венета Райкова!

Венета РайковаСветският пиар  Евгени Минчев заведе контрадело срещу  Венета Райкова.

Нека не бърза да се радва, тепърва ще видим кой кого и защо, каза загадъчно лордът. Той дълго време мълча, след като беше подсъдим и осъден от светската водеща за обида.

Скандалът между двамата стана покрай участието му във ВИП Брадър. Венета изкара няколко нелицеприятни истини за него, докато коментираше предаването, а той пък започна да разказва на всеослушание как тя се появявала неканена на светски събития, как се вряла като конска муха и се опитвала да прави интервюта с хора, които той е поканил. Накрая се наложило да я изгони с ритници от свое парти.

Нечистоплътна е и мирише на прокиснало мляко, заяви ватманът в свое интервю и бе осъден от Райкова още през октомври. Той бе глобен със 7 000 лева. Отделно на Венета бяха присъдени 20 хиляди лева за нанесени неимуществени вреди и бе наказан с обществено порицание.

Тогава Минчев не коментира нищо и се покри, но явно е намерил вратичка да се измъкне. Адвокатите му са завели контрадело срещу журналистката, но не е ясно точно за какво.

Няма защо да триумфира дамата от Попово, делото е на 4 април и ще видим кой ще спечели и кой ще изгуби, закани се паркетният лъв. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/XGGKUrdfkBA

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *