Щерките на Бербатов станаха милионерки!

ББербатовДимитър Бербатов е теглил калема и е извършил преразпределение на милионите си.

Преди няколко месеца известният ни футболист е разделил в отделни сметки спестяванията си със съпругата си Елена и двете им деца  Деа и Елиа.

От началото на футболната си  кариера, която премина през световноизвестни отбори  „Байер”, „Тотнъм”, „Манчестър Юнайтед” ,Монако”, а сега и ПАОК  Димитър Бербатов е успял да спести въпреки разточителния си начин на живот, около  35 милиона евро.

Малка част от парите спортистът вложи в строежа на триетажния си палат  в София и го обзаведе по последния писък на модата. За да благодари на жена си Елена, че го е дарила с две чудесни дъщери, той й е открил сметка с  10 милиона лева, които ще трупат лихви, той като половинката му никак не е разточителна и не си пада по екстравагантен начин на живот. Но тази пари й осигуряват бъдещето до старини, стига да ги управлява правилно.

През това лято  милионерът взел решение да  подсигури със същите суми и децата  и дъщерите си. Деа вече навърши  6 години, а Елиа след месец става на три. Двете красиви малки  госпожици вече имат сметки, като във всяка има по 10 милиона лева, вложени така, че да трупат печалби. Деа и Елия обаче ще имат достъп до сметките си, когато станат пълнолетни.

С останалите пари Митко смята да построи футболна академия в Борисовата градина, след като приключи с кариерата си..

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *