Шок! Украинците искат Дарт Вейдър за премиер, смятат, че друг не може да оправи страната

Дарт ВейдърБезсилието на сегашната власт на Украйна да стабилизира страната, да гарантира мира и доставките на електроенергия и отопление за зимата, разяждащата върховете корупция стават причина не само за недоволството, но и за гаври с управляващите.

Електронна петиция, която бе пусната в интернет с безумното искане  за назначаването на Дарт Вейдър за премиер на Украйна вече събра  25 хиляди подписа от ентусиазирани граждани.

Петиция е сложена за разглеждане на официалния портал на президента на страната Порошенко и по закон  документът трябва задължително да бъде разгледан от президентската администрация и да бъде даден обоснован отговор и становище.

Текстът на документа се е от едно изречение: „Молим да бъде приета  петицията ни за назначаването на тъмния лорд Дарт Вейдър за премиер на Украйна!“ Инициатор на подписката пък е човек с псевдоинима  Матистър Владимирович Йода.

Дарт Вейдър е  от Одеса и е лидер на „Интернет партията на Украйна“. Той е с маска, доста е популярен, но друг негов конкурент води с 6000 подписа и това е  Михаил Саакашвили.

Засега украинските власти не са реагирали на шегата, тъй като я смятат за невинна, но в много от коментарите хора се осмеляват да критикуват правителството и да твърдят, че страната могат да я оправят само извънземни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *