Чуйте песента, която ще пее нашата Габи на Детската „Евровизия“/ВИДЕО/

ГабиНовата българска надежда  Габриела Йорданова от Русе  представи официално песента си „Цветът на надеждата“.

С нея малката изпълнителка ще се бори за първото място на Детска Евровизия 2015, която ще се проведе в България. Премиерата на химна на Детската Евровизия 2015 направи и  Крисия, която миналата година заслужено спечели  второ място на престижния конкурс заедно с талантливите  пианисти Хасан и Ибрахим и изправи зрителите от цяла Европа на крака.

И този път Габи няма да е сама. На сцената ще излезе и чаровният  Иван Стоянов от Бургас, който е  вторият финалист от предварителния конкурс за млади надежди. Той ще  се включи в припевите.

Вторият глас е необходим не само заради оригиналност на изпълнението, но се налага и заради  спецификата на текста и музиката.
Песента е силно послание за надеждата, мечтите и усмивките, които трябва да останат върху детските лица и желанието да има мир по земята.

Габриела  е и автор на текста, като й е помогнал  Ивайло Вълчев – един от сценаристите на „Шоуто на Слави“. Музиката също написана след много уточнения и творчески спорове и съгласия от трима души –  Слави Трифонов, Евгени Димитров-Маестрото и Годжи.

 

https://youtu.be/XexSuhwKglM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *