Юксел Кадриев съди бившата си жена – иска да й отнеме майчинските права

Юксел тормози дъщеря си

Юксел Кадриев иска да е майка! Водещият от Би Ти Ви цели да отнеме всички майчински права на бившата си жена и да окупира функциите й.

Двамата с оперната певица Бонка Георгиева имат 10- годишна дъщеря Габриела. След развода им преди две години двамата се разбират да я гледа бащата. Преди около година обаче Кадриев спря достъпа на Бонка до детето без логично обяснения. След серия от интервюта в медиите Георгиева успя да пристисне Кадриев и той отново започна да й дава Габриела както е регламентирано в споразумените- два пъти месечно.

Миналия петък обаче Бонка получи призовка, от която научи, че Юксел е подал искова молба за отнемане на майчинските й права. Датата на която го е направил, е 17 ноември.

Обясненията на Юксел Кадриев са разположени на около 10 страници, разказа разплаканата майка. В тях Кадриев се обосновава, че Бонка уронвала „бащиния му престиж“ с интервюта по вестниците. Пише, че бившата му съпруга четяла на дъщеря си писанията за сексуалната му ориентация, което възмути оперната певица.

“ Криех го, за да не разбере Юксел, но Габи плаче, когато трябва да я връщам при баща й, тя не иска да живее при него“, обясни Георгиева. Детето й споделило, че когато направи някоя беля, майката на Юксел Кадриев му разказвала всичко, когато той се приберял вкъщи. Юксел отивал до креватчето на детето, будел го и започвал да му се кара.

Юксел и Бонка във война

В момента Бонка е отчаяна. “ Тази борба се оказа не само срещу Юксел Кадриев, а срещу Би Ти Ви. Как да победя цяла телевизия, която подкрепя един баща, който отнема детето от майка му?! Искат да ме изкарат луда“, казва певицата. Тя вече се чуди дали да не му подари правата си, защото е уморена от войната срещу нея. Но предупреди следното: “ Преди това ще дам на Габриела да прочете какво е написал баща й за майка й в молбата за отнемането на майчинските й права“.

Бонка разказва как хванала случайно адвокатката на Юксел да разпитва в прокуратурата с личните й данни дали няма нещо, което да използва срещу нея.

Според адвокати не е възможно Юксел Кадриев да отнема майчинските права на Бонка Георгиева. “ Не могат да отнемат родителските права на майка с висок родителски капацитет. Поведението й не застрашава здравето и възпитанието на детето, а напротив“, обясни адвокат Емилия Тончева.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *