Стана сериозно! Ники Михайлов прибра Алисия в тузарския си апартамент

Алисия Ники66Ники Михайлов вече е решил този път сериозно да  предложи брак на Алисия.
Вратарят отдавна твърди, че му е време да направи семейство и това семейство всъщност си го има. С Алисия ходи повече от четири години и ако не се броят временните раздели, двамата са си все заедно. Освен това синът й Валерко е много привързан към него и го приема като свой баща.
На няколко пъти звездната двойка беше на косъм от брака, но певицата отказваше да живее в друга държава и да го следва по петите под предлог, че кариерата й е в България и иска детето й да учи в България.

Михайлов дълго време отказваше да рита в една държава, а жена му да живее в друга, но накрая кандиса.  Той вече е направил първата много сериозна крачка – поканил е приятелката си и сина й да живеят в огромния му суперлуксозен апартамент в столицата.

Вече съм на 30 години, време  ми е да се установя и да се оженя, казва той. Дори е обзавел апартамента си с луксозни безшумни климатици и всякакви уреди на модерната техника.

„Само с едно дистанционно през телефона си включвам климатика, телевизора, пускам щорите и лампите“ -хвали се Малката перука.
Освен това на Алисия няма да се налага да пипа нищо, тъй като Ники има и личен готвач – Боян Серафимов, който отдавна служи в дома му, когато футболистът си е в България.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *