Чудо! Азис харесва Алисия и изневери на Николета с нея!

Николета и АзисАзис най-неочаквано изневери на приятелката си Николета и изрече цяла плеада добри думи за дългогодишната й врагиня Алисия. Пред Сашо Диков той обяви, че никога не е имал намерения да обиди колежката си и изобщо не се влияел от отношенията на приятелката си с първата жена на Валери.
Тя  ми е преди всичко колежка и ние от бранша трябва да се уважаваме и да се подкрепяме един друг. За пръв път Костинбродският славей обясни в ефир как се е родила скандалната песен „Нещо мръсно“. Тя не е посветена на Алисия, макар че всички сметнаха, че е така. Тя беше за събирателен женски образ, който не е конкретен и в нея ставаше дума за празноглавите момичета, които нямат нито талант, нито външност и сляпо имитират Николета. Алисия нови устниИмитират й прическата, грима, стила на обличане и искат да са като нея, макар че всъщност са обикновени леки момиченца от крайните квартали. Това имах предвид с песента. А Алисия нямаше нищо общо.
Не зная защо тогава се запалиха тези страсти. Тя е мило момиче, пее добре и аз никога не съм имал нещо против нея.  Толкова фамозни думи! Алисия сигурно е подскочила два метра от изненада.
Азис й направи комплимент, но не обясни защо Николета е поздравила с тази песен точно съперницата си, защо няколко дни преди парчето да излезе написа, че ще размаже съперницата си и защо като твърдеше, че песента е посветена на нея, Азис не я спря и не каза истината. Много просто. Тогава бяха приятели, а сега не са. Тогава Николета чак спеше в апартамента му, а сега не го прави. Кого топли закъснялата истина? И дали наистина е истина?
ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/yfmivNdRJoM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *