Майката на Калина Паскалева заплашва Албена Вулева

Албена плиткаАлбена Вулева явно дълбоко бръкна в егото на Калина Паскалева.

Всички зрители станаха свидетели на  добре режисиран флирт на авторката на „Дневниците на една ку*ва“ с Ники Китаеца. Паскалева обаче отрече да  му е дала повод. Дори се закахъри  от развоя на нещата и се завайка, че имал жена и дете.

Ти не знаеше ли преди това, че е женен? – попита Албена. Нали призна, че сте били познати с жена му, а сега те чуваме изненадана, че той има такава? Смяташ ли, че е нормално да ходиш вътре разголена по потничета, когато времето е студено и всички са дебело облечени? Кого изкушаваш: първо Боби Турбото, после Китаеца? Не лъжеш ли, когато казваш, че си невинна, а непрекъснато хвърляш обещаващи погледи към него? Кой кого сваля, че нещо не ми е ясно.

Между Албена и Калина избухна истинска война пред Ники Кънчев. Не си тази, на която ще отговарям и която ще ми казва какво да правя, тросна се изкусителката.

По-късно майката на Калина взела нещата в свои ръце и написа на стената на Вулева:

„Моята дъщеря  въпреки всичко продължава в „Биг Брадър“. Албена не можа да я катурне, но ще катурне себе си, когато моята Калина излезе. Не подозира изобщо  възможностите й. Бог да й е на помощ на Вулева“, пише в заплашителния пост.

Албена отговори на Веси Паскалева:

„Заплашена или  да се чувствам, или засмяна? Майката на Калина, тази мила, стара дама… Препоръчвам й – мента, глог и валериан… Само не схванах тя вика Бог на Калина ли да се притече  на помощ или на наранената маман?“

 Вулева сподели, че не познава  нито дъщерята, нито майката. Агресивното поведение на Калина било предизвикано  от факта, че тя я извадила от зоната на комфорта – невинната старлетка, която привлича разни мъже, те й се лепят, а тя не знае защо. И се прави на неразбрала, изпитваща фалшиви угризения.

Тази дама, госпожа Паскалева, искаше преди време да правя предаване с отрочето й, но аз отказах, сподели Вулева.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *