Шок! Кали призна за кошмарното изнасилване: Беше сводник, болеше адски!

Кали бретон и мълчаниеКали най-накрая посмя  да разкаже за изнасилването си.

Фолк певицата призна за срамната случка  още  във ВИП брадър, но тогава не се реши да разкрие повече подробности.

Той беше един от най-верните ми почитатели, бях си повярвала, че ми е истински фен. Следваше ме навсякъде, идваше на всяко мое участие, знаеше текстовете на песните ми наизуст и пригласяше от масата си.

Беше доста  млад, хубав и добре сложен. Някой  ми каза, че е сутеньор, пък  и той не го отричаше, нито пък му беше неудобно  от това, с което се занимава.

И аз бях млада и зелена и ми беше приятно, че ме харесва толкова открито. Случвало се е даже  да ми оставя огромни бакшиши. Приемах го като приятел. Никога  не е показвал, че ще ми посегне, прескачайки всякакви граници. Доверявах му се. Викаха му Майкъл, но отдавна  се съмнявам, че това беше истинското му име, най-вероятно е било прякор.

Във фаталната вечер Майкъл  предложил да изпрати Кали с такси до дома й. Нямах никакви причини да се съмнявам в намеренията му. За мен беше съвсем нормално да се кача в една кола с него, смятах, че сме приятели и че няма от какво да се тревожа. Оказа се, че жестоко съм се объркала“,  признава брюнетката.

Кали обаче не стигнала до дома си, а била откарана в хотел в покрайнините на София. Той ме изнасили унизително и жестоко, дни след това не можех да седна на стол, болеше ме, беше ми изключително зле“, рязкрива тя.

Мълчала от страх за живота си и семейството си, била заплашена и не споделила с никого какво й се е случило.

Един от ужасните моменти за нея бил, когато след по-малко от седмица изнасилвачът се появил в кръчмата, където тя била на поредното си участие.

Няма да забравя как той влезе, съвсем спокоен и наперен, а на мен буквално ми причерня. Беше с един на мой колега. Тази вечер двамата ядоха много бой, за си тръгна спокойствие аз.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Ea99DncR5io

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Бая таковане е паднало, щом не е можела да седне. Проникнал е във всички дворове

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *