Шок! Кали прави се*с в Брадъра!

Кали оплакване„Светицата“  Кали, която е един от борците за справедливост в Къщата, която е превърнала образа си в символ за добродетели, чистофайство и морал, всъщнот  е един от най-привилегированите участници във „ВИП Брадър“.

Тя е от съквартирантите, на които е позволено веднъж седмично да бъдат посещавани от децата си в специална стая /срещи, които се пазят в тайна от публиката/ и освен това има тайно правото да излиза от Къщата, за да ходи на свои договорени участия.

Това не става всеки ден, но пък е достатъчно често, за да може певицата  да си отдъхне от нервите вътре, да смени обстановката и да е сред хора, които я обичат. В клубовете я чака любимият й Влади, който после я кара към Нови хан, но с доста голямо закъснение, като преди това двамата се отбиват я вкъщи, я на хотел, за да останат насаме. Докато другите вече се изнервиха от липса на се*с, на Кали това не й липсва и затова не участва в разговорите за креватни изпълнения и мечти, или го прави само като слушател.

На последното музикално представление, което пайнерката изнесе в столичен клуб, бе уговорено предварително Ива Екимова да посрещне рождения си ден. Двете се сближиха в Къщата, докато  зрителският вот не изгони пиарката, обвинявайки я в лицемерие.

Впечатление на присъстващите направи и , че няма охрана от предаването, която да варди Кали стриктно и тя спокойно се снима и  си говори с фенове, както и с Ива и Влади.

Така тя може да се снабди с ценна информация за предаването и настроенията на хората от външния свят, което се превръща в предимство за нея спрямо другите съквартиранти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/OXIIN2UTowM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *