Иван Ласкин едва не загина пиян под гумите на БМВ

Иван обижда журитоИван Ласкин без малко да попадне под гумите на луксозно БМВ.

Половинката на Алекс Сърчаджиева едва не бил  отнесен от кола, докато пресичал улицата в доста ранен  час на деня. Той разбира се не отивал на сутрешен крос, за да се поддържа във форма, а излизал от нощен столичен бар, където цяла нощ чел „Джони Уокър“.

 Инцидентът станал в началото на седмицата, около  4 сутринта, когато  Васко да Гама от село Рупча се прибирал на зиг заг вкъщи след поредния си безкраен запой, пише в. „Всеки ден“.

 Замислен над световните проблеми и в частност над българските, той пресякъл столичната улица „Раковски“, без изобщо да се огледа. В същия  момент профучало лъскаво БМВ, което за малко не превърнало Ласкин във ваденка. За щастие шофьорът успял да набие  спирачки навреме. Ядосаният водач изскочил от колата и започнал крещи и да се кара на актьор. Ласкин обаче изобщо не му останал длъжен и също го напсувал, защото му минавал по улицата с висока скорост.

Двамата се ругали известно време, дори решили да викат полиция, но трезвият шофьор не искал повече разправии и отпрашил с мръсна газ.

Ласкин дори обвинил шофьора, че е неадекватен и заплашил, че ще извика полиция, за да му измери промилите с дрегер. Тогава обаче шофьорът също изтрещял и скочил да бие Ласкин. Минувачи едва ги разтървали и предотвратили задаващия се бой.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *